RSS
 

Subsidie van de provincie Limburg – 25 november 2015

28 Dec

Apatam vzw diende in augustus 2015 bij de provincie Limburg een nieuwe aanvraag in voor financiële steun ten gunste van de dovenschool in Kaya. Het provinciebestuur liet de vzw op 25 november 2015 weten dat een tegemoetkoming goedgekeurd werd. Dankzij de belangrijke subsidie van de provincie heeft Apatam vzw een volwaardige lagere school kunnen oprichten en uitrusten. Alle betrokkenen danken de provincie hiervoor.

Volgende werken zullen in 2016 uitgevoerd worden:
– een vloer met vaste zitbanken en schoolbord onder het grote afdak;
– een nieuw naaiatelier;
– uitbreiding van de elektrificatie via zonnepanelen;
– toegangspoorten en omheining voor het terrein van de kleuters.

 
Geen reacties

Gepost in Nieuws

 

Reacties zijn gesloten.